Tuesday, July 16, 2013

Sminka za vencanje - Klasicno ili AirBrush sminkanje

Izabrati sminku za vencanje nije lako i zato je bitno da imate iskusnog sminkera, koji ne samo da ce Vas nasminkati vec ce znati da Vas posavetuje sta Vam odgovara i koji look je najbolji za Vas.
Sminka za vencanje mora da traje i zato se posebna paznja posvecuje teniranju i fiksiranju sminke, narocito u toplim letnjim danima.

Sem toga, izuzetno je vazno koristi sminku vrhunskog kvaliteta kojom ne samo da se postize zaista prelep efekat i savrsena koza vec ima sposobnost da duze traje nepromenjena.

Kada birate sminku mozete se opredeliti za:

KLASICNO SMINKANJE CETKAMA ili AIR BRUSH SMINKANJE

 

MakeUp House Wedding
 

MakeUp House Wedding

 
 

KLASICNO SMINKANJE

Je tehnika koja se već dugo koristi za ulepšavanje. Efekat koji se postiže četkama je uglavnom veoma dobar, ali je kod klasičnog šminkanja uvek neophodno stavljati više slojeva šminke nego kod AirBrush šminkanja. Šminka se fiksira puderima u kamenu ili prahu, pa lice često izgleda matirano i "zacementirano". Sem toga, klasična šminka se na visokim temperaturama više topi, pa je, ukoliko se udajete leti, AirBrush šminkanje pravi izbor.
 

AIR BRUSH SMINKANJE

 
NAJPRIRODNIJE, NAJPOSTOJANIJE
NAJGLAMUROZNIJE, NAJEKSKLUZIVNIJE
 
Efekat koji se postiže
Efekat je glamurozna šminka, u tankim slojevima koja je lagana na licu, izgleda prirodno, a pokriva sve nesavršenosti i nedostatke. Ova šminka je vodootporna, ne ostaje na garderobi i skidate je tek kada Vi poželite.
Najsigrnija za Vaš najlepši dan!
Ovo šminkanje nudi Vam se pojedinačno ili u okvirupaketa sa frizurom.
 
 
 
 
 
 
 
 






NAPOMENA U VEZI AUTORSKIH PRAVA NA TEKSTOVE: Svi tekstovi na ovom blogu su autorski tekstovi i vlasništvo Studija MakeUp House. Svako kopiranje delova ili tekstova u celini je krivično delo u skladu sa Zakonom o Autorskim i srodnim pravima Republike Srbije.
Ukoliko želite da koristite tekstove ili delove tekstova, možete to uraditi uz OBAVEZNO JASNO OBELEŽAVANJE IZVORA I LINK ka originalnom tekstu i ovom blogu.

 
 
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment